maanantai 15. huhtikuuta 2013

Wohoo! Vettä!

Taivaalta sateen muodossa meinaan. Aivan mahtavaa! Sulaa nämä viimeisetkin lumet  (nytkun sanon, niin varmasti sitä saadaan viimeistään ensi viikolla lisää) ja pääsee kevät alkamaan kunnolla! Meikäläinen ainakin kyllästy tohon suunnattomaan lumen määrään! Mietin jo useamman hetken, että onko meillä vielä kesä-heinäkuussa tuota valkoista paskaa, joka on muuten ollut maassa marraskuusta(?) lähtien? Nyt kuitenkin näyttää siltä, että tuo lumi tuolta häviää, eikä edes niin hitaasti, mutta varmasti! Toi sade myös raikastaa ilmaa ihan uskomattoman paljon! Vaikkei mitenkään ihmeellisemin tuota pölyä, siitepölyä yms. paskaa olekkaan vielä.





Ja ei näin paljon hyvää mieltä, etteikö jotain huonoakin! Vesisade on kaiksita vittumaisin keli, jos puhutaan tuon koiran kanssa lenkille lähdöstä. JESUS. Bella vihaa, vihaa, suorastaan vihaa vettä ja kaikkea muutakin märkää! "Turkkihan siinä kastuu!" sanottiin jossakin lastenohjelmassa joskus ja meillä sanottaisiin myös, jos osattaisiin puhua! Pelkästään rappukäytävän kynnyksen yli meneminen tuntuu olevan mahdottoman vastenmielistä, saatikka sitten ne lätäköt, märät nurmikot, muta ja märkä asfaltti. "Voivoi!" Sanon minä, ulos on mentävä. Hauskaa tässä onkin se, että vesisade ei haittaa ulkoiluttajaa, vaan ulkoilutettavaa :D




Ja jottei tämä jäisi tähän, niin kuinkas sattuikaan, että meillä oli lääkäriaika juurikin tänään. Noh, ei muutakun ajoissa liikkeelle, hyvin pitkät ja kestävät hermot, sadevaatteet ja pyyhe mukaan! Ensin bussilla keskustaan ja sieltä kävellen lemminkäisen kadun Pet-Vettiin. Bella sai rokotukset, kynnet leikattiin ja katsottiin muutenkin koira läpi. Hienon arvosanan hän sai. Ja paljon kehuja! On hän kuulemma "poikkeuksellisen kiltti, rauhallinen ja tottelevainen 1- vuotias." Varsinkin vieraassa ja stressaavassa paikassa, jossa on paikalla muitakin eläimiä, niin kissoja kuin koiriakin. Omistaja ottaa tästä kaiken kunnian itselleen, kerrankin! Saan olla itsetäni erittäin ylpeä! Hememtin hankalan ja hermoja raastavan alun jälkeen mulla on maailman paras koira!!!


Ostin sitte Bellalle "lahjaksi" uudet valjaat.
Heh, hän niistä tuskin välittää sen enempää kuin muistakaan,
 mutta ompahan kivan näköset. ;)


Ei hän voi pysyä kahta sekuntia paikallaan, että sais järkevän kuvan.


Ja nyt siihen mihin tämän blogin pitäisi perustua! Mielipiteeseen! Mua ärsyttää suunnattoman paljon tämä ihmisten vinkuminen. Tälläkertaa siis tästä vesisateesta! Lapsien äidit parkuu, kun ei pääse ulos, tai sitten jos pääsee niin on hemmetin vaivallosita pukea ja riisua sadevaatteet yms. Bussissa saa kuunnella, kun ihmiset valittaa "kipeeksihän tässä sateessa tulee" ja voi kun on kamalaa, kun uudet kengät menivät pilalle sateessa ja lätäköissä. HUOH. Pitääkö ne uudet kengät laittaa sateeseen? Sateenvarjot ja sadevaatteet on myös keksitty! Jos ihmiset eivät viitsi pukeutua asianmukaisesti niin miksi ihmeessä valittaa? Jääkööt sinne kotiin sitten. Ainiin, mutta sittenhän vingutaan, kun ei ole hoidettu kaikenmaailman asiaoita ajoissa - koska satoi. Sää on sama kaikille.


Kuva lainattu täältä.


Kuva lainattu täältä.



Vesisade vaatii myös fiilistelybiisin. Aivan loistavaa musiikkia, vuonna kivi ja papu tehty. Olkaa hyvät!


Rain washing our faces but I don’t care.
Somewhere in those places we’re never getting there
I can’t live in this pain it’s never going away
But I’ll be waiting all my life for the day
So far away but still so close
Behind us behind us

Hold me
Kiss me
Love me
Don’t ever leave me

Now I see those places but I still care
I see two faces when I look at myself
So far away but still so close
Behind us behind us

Hold me
Kiss me
Love me.
Don’t ever leave me.
When you hold me
Can you kiss me?
First you love me
Don’t ever leave me

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vingutko sinä vesisateesta? Mikä siinä on niin vastenmielistä?

3 kommenttia:

  1. En vingu, mä tykkään sateesta. Se ropina <3

    VastaaPoista
  2. Touchless... :) Vesisateella ei ollut paljon väliä kun oli vähän muutakin mietittävää siellä päivystyksessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta onneks selvisitte säikähdyksellä vain!! :)

      Poista